Marmerimitatie

Home/Diensten/Marmerimitatie
Marmerimitatie2019-01-29T16:13:56+01:00

Marmerimitatie

Hout- en marmerimitatie is één van de specialisaties van Nijhoff Schilderwerken. Hierbij wordt door onze professionele schilders op alle mogelijke ondergronden een (vaak dure) marmer- of houtsoort geïmiteerd. Of het nu gaat om een restauratie, of nieuw aangebrachte marmerimitatie, uw materiaal krijgt direct die authentieke uitstraling.

Marmerimitatie bij Nijhoff Schilderwerken

De laatste tijd neemt de vraag naar marmer- en houtimitatie sterk toe. In het huidige interieur is marmer onmisbaar. Het voegt direct uitstraling toe aan uw leefruimtes, en is vaak goedkoper dan het aanschaffen van de echte dure marmersoorten. Daarnaast wordt deze techniek ook vaak gebruikt bij restauratie van oude materialen.

De mogelijkheden van marmerimitatie

Marmer imitatietechnieken zijn mogelijk op vrijwel alle ondergronden. Onze schilders zijn gespecialiseerd in deze techniek, en zorgen ervoor dat het er zo natuurgetrouw mogelijk uit komt te zien. U kunt aangeven welke soort marmer u wilt imiteren, of een kleurstelling die u graag wilt zien. Samen bespreken we uw wensen, en laten we u de mogelijkheden zien.

Of het nu gaat om restauratiewerk, of het toevoegen van uitstraling aan een nieuw interieur, u kunt voor de beste marmerimitatie terecht bij Nijhoff Schilderswerken. Neem contact met ons op, en wij gaan vrijblijvend met u in gesprek.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Bekijk onze projecten met marmerimitatie

Ook sterk in

  • Stucadoren
  • Spack spuiten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Wand afwerking
  • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op