Restauratie

Home/Diensten/Restauratie
Restauratie2020-01-23T16:03:13+01:00

Restauratie

De restauratie van schilderwerken is een specialistisch werk. Alleen een gedegen bedrijf met vakmanschap kan dit goed uitvoeren. Nijhoff Schildersbedrijf is zo’n bedrijf die dit voor u kan uitvoeren!

Onder de restauratie valt de techniek van het herstellen van schilderwerk. Denk hierbij aan het restaureren van uw wand met stucwerk, of het restaureren van beschadigde marmer- of houtdelen. Deze laatste twee restauratiewerken worden door Nijhoff Schildersbedrijf opgelost door middel van marmerimitatie en houtimitatie. Deze technieken kunnen natuurlijk ook vanaf een nulpunt uitgevoerd worden.

Om eerst vast te stellen wat er gerestaureerd moet worden en hoe groot het werk is, komen wij altijd eerst langs ter inventarisatie. Vanuit hier stellen wij een offerte voor u op, inclusief tijdplanning. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij weten wat u nodig heeft en dat natuurlijk op de snelste en juiste manier.

Wilt u meer weten? Aan de rechterkant kunt u uw vragen stellen door middel van een contactformulier van Nijhoff Schildersbedrijf. Tevens kunt u de contact opnemen via de knop “Contact opnemen”, hier staan onze contactgegevens. Zo zorgt u ervoor dat uw huis of pand er weer netjes uit gaat zien. Onze ervaring in de restauratie is een pre die u zeker goed kan gebruiken.

Ook sterk in

  • Stucadoren
  • Spack spuiten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Wand afwerking
  • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op