Schilderwerk binnen

Het binnen schilderwerk van uw huis of pand zorgt voor een mooie uitstraling. Nijhoff Schildersbedrijf heeft de ervaring om dit voor een zeer betaalbare prijs uit te voeren.

Onder binnen schilderwerk valt onder andere het schilderen van uw kozijnen, deuren, muren en plafonds. Nijhoff Schildersbedrijf pakt ook werkzaamheden op voor delen van uw pand uw huis waarbij een speciale behandeling nodig is, zoals trappen en vloeren. Denk hierbij aan houtimitatie en marmerimitatie. Er is regelmatig onderhoud aan uw binnen schilderwerk nodig, wat niet alleen voor de uitstraling is. Het beschermt namelijk ook.

Goed onderhoud binnen schilderswerk
Schilderswerk verfraait niet alleen uw huis of pand, het beschermt uw muren en plafonds ook.  Zonder goed binnen schilderwerk kunnen er schimmels ontstaan in vochtige ruimtes. In uw keuken en uw badkamer is veel waterdamp. Het binnen schilderwerk zorgt ervoor dat de vocht niet in uw materialen trekt. Tevens is er bij trappen en vloeren onderhoud nodig tegen slijtage, zodat het langer mee gaat.

Bij binnen schilderwerk eens per vier jaar een onderhoudsbeurt nodig.  Dit verschilt echter met het bouwjaar van uw huis. In oudere huizen die minder geïsoleerd zijn, zal het binnen schilderswerk eerder nodig zijn dan bij nieuwe huizen met een groen energielabel.

Hoe ziet u of er onderhoud nodig is?
Soms is het lastig te bepalen of er onderhoud nodig is aan uw schilderswerk. Nijhoff Schildersbedrijf kan altijd vrijblijvend langskomen om dit vast te stellen. Zelf kunt u het zien aan scheurtjes of blaasjes in het oppervlak van de muur. Let vooral goed op in de vochtige ruimtes en loop het schilderswerk hier goed na op schimmelvorming.

Tips

 • Wist u dat het binnen schilderwerk in verband staat met het buiten schilderwerk? Door een goede glasafdichting aan de binnenkant, door middel van een lik verf, verkleind u de kans houtrot.
 • Rookt u in uw huis? Dan is er eerder onderhoud nodig aan uw binnen schilderswerk.
 • Naast het verven van uw muren of plafonds kan er ook gestuct worden, tevens beheert Nijhoff muurverf spuiten. Dit zorgt voor andere resultaten in uitstraling.
 • Goed schilderwerk verhoogt de waarde van uw huis. Het is dan ook een goede investering.
 • Laat u adviseren in de soort verf die gebruikt wordt. In badkamers is bijvoorbeeld sterke vocht- en schimmelwerende verf nodig. Nijhoff Schildersbedrijf kunt u hierbij helpen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij Nijhoff Schildersbedrijf. Zo zorgt u ervoor dat uw huis of pand er altijd netjes uitziet.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook sterk in

 • Stucadoren
 • Spack spuiten
 • Behangen
 • Glas zetten
 • Wand afwerking
 • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op