Wandafwerkingen

Onder wandafwerkingen vallen verschillende technieken. Deze technieken hebben allemaal een ander resultaat. Denk dus zorgvuldig na voordat u uw keuze laat vallen op een van onze wandafwerking technieken.

Nijhoff Schildersbedrijf kan verschillende technieken voor u verzorgen. Hieronder worden ze per techniek toegelicht met daarbij de onderlinge verschillen.

Voor Muurverf spuiten moet de ondergrond vlak zijn. Oneffenheden moeten voor deze techniek eerst verwijderd worden. Hierna wordt de verf door middel van een spuit op de wand gespoten. Dit kan met verschillende kleurvarianten.

De wandafwerking behangen moet altijd gebeuren op een effen muur. Nijhoff kan voor u de muur glad maken, zodat er geen oneffenheden of wellicht beschadigingen zichtbaar kunnen zijn nadat er behangen is. Zo zorgen wij ervoor dat uw wand er altijd strak uit ziet.

Stucwerk zorgt ervoor dat uw muur een bepaalde structuur kan krijgen. Denk aan een volledig strakke muur of een muur met structuur. Strakker dan stucwerk zult u nooit uw wand krijgen. Bij behangen kunnen er nog altijd oneffenheden te zien zijn (zoals de naden), Nijhoff heeft echter de kunde en kwaliteit om dit strak af te leveren.

Aan de rechterkant kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor wandafwerkingen van Nijhoff Schildersbedrijf. Zo zorgt u ervoor dat uw huis of pand er altijd netjes uitziet.

Ook sterk in

  • Stucadoren
  • Spack spuiten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Wand afwerking
  • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op