Buiten schilderwerk

Home/Diensten/Buiten schilderwerk
Buiten schilderwerk2020-01-23T16:03:55+01:00

Buiten schilderwerk

Het buiten schilderwerk van uw huis of pand moet regelmatig bijgehouden worden. Bij Nijhoff Schildersbedrijf bent u daarvoor aan het juiste adres.
Onder buiten schilderwerk vallen niet alleen uw buitenmuren van uw huis, dit kan ook de gevelbetimmering zijn. Denk hierbij aan houten planken die zijn bevestigd aan uw muur. Ook kan Nijhoff Schildersbedrijf uw kozijnen en deuren verzorgen. Regelmatig is hiervoor een nieuwe lik verf nodig. De gevolgen van geen goed onderhoud kunt u hieronder lezen.
Naast uw huis of pand kunt u natuurlijk ook denken aan schuttingen en tuinhuizen of schuren. Kortom buiten schilderwerk!

Goed onderhoud buiten schilderswerk
Schilderswerk verfraait niet alleen uw huis of pand, het beschermt het ook! Zonder goed buiten schilderwerk kan bijvoorbeeld het hout van uw kozijnen gaan rotten. Het bijhouden zorgt ervoor dat uw kozijnen lang mee zullen gaan. Door een goede laag verf over deze onderdelen kan er geen vocht of vuil bij het hout komen. U schildert uw huis dus om het in goede staat te houden.
Een keer per vijf jaar is buiten schilderwerk toe aan onderhoud. Dit verschilt echter per kant van het huis. Is uw gevel gericht op het zuiden en westen, dan is het eerder aan onderhoud toe. Dit komt doordat hier vaker de zon op schijnt en de regen in Nederland vaak uit deze kant komt. Buiten schilderwerk dat minder snel aandacht nodig heeft is bij uw gevel op het noorden en oosten.

Hoe ziet u of er onderhoud nodig is?
Als er scheurtjes in de huidige verf van uw muren of kozijnen komen, is er nieuw schilderwerk nodig. Tevens kunt u blaasjes zien op het oppervlak. Bij kozijnen komt dit vaak voor bij de liggende delen. Vanuit hier zet het door naar de rest van het kozijn. Bij muren zal de beschadiging eerder te zien zijn bij niet snel drogende delen van uw muur, zoals bij de dakgoot waar het wel altijd vochtig is.

Tips

  • In sommige wijken of straten zijn er kleurafspraken gemaakt door de gemeente. U bent dan verplicht op een bepaalde kleur toe te passen op uw huis. Vraag als u een andere kleur wilt bij uw gemeente aan of dit mogelijk is. Voor monumentale panden geldt dit bijna altijd.
  • Goed schilderwerk verhoogt de waarde van uw huis. Het is immers uw visitekaartje van uw huis. Het is dan ook een goede investering.

Bescherm uw huis tegen weersomstandigheden en kies voor kwaliteit en service voor een zeer betaalbare prijs. Aan de rechterkant kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen van Nijhoff Schildersbedrijf.

Ook sterk in

  • Stucadoren
  • Spack spuiten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Wand afwerking
  • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op