Muurverf spuiten

Wilt u binnen schilderwerk met een snel en mooi resultaat? Kies dan bij Nijhoff Schildersbedrijf voor muurverf spuiten. In plaats van de verf met rollers aan te brengen, wordt het op de muur gespoten wat altijd zorgt voor een strak resultaat.

Dit strakke resultaat komt doordat er geen aanraking is met de ondergrond bij het opbrengen. De verf wordt gelijkmatig aangebracht om een zo egaal mogelijk oppervlak te creëren. Nadat het gedroogd is, is er nauwelijks nog structuur te zien. Een andere optie is om juist wel structuur te zien. Dit wordt gedaan door het spuiten van muurverf bij bijvoorbeeld granol muren. Door het muurverf spuiten kan de verf makkelijk om moeilijke plekken komen.

Hiervoor moet de ondergrond wel goed voorbewerkt zijn in sommige gevallen. Dit is hieronder te lezen. Met muurverf spuiten komt er doordat er geen directe aanraking is met de ondergrond wel verf in de lucht, vandaar dat er grondig afgeplakt dient te worden. Toch bespaart u met muurverf spuiten gemiddeld 30% meer geld in vergelijking met het aanbrengen van muurverf door middel van rollers.

Muurverf spuiten kan op de volgende ondergronden:

  • Nieuw gestucte muren of plafonds;
  • Bestaande muren of plafonds;
  • Gipswanden en granolwanden.
  • Tevens zijn er nog meer ondergronden mogelijk, neem daarvoor contact op met Nijhoff Schildersbedrijf.

Voorbewerken
Nijhoff Schildersbedrijf besteedt de grootste tijd aan de voorbereiding van muurverf spuiten. Oneffenheden in de muren of plafonds kunnen met het spuiten niet worden gecorrigeerd. Dit dient dus altijd van te voren gedaan te worden. Deze tijd verschilt per muur, in sommige gevallen is er geen tot weinig aandacht nodig aan het glad maken van uw muur. In andere gevallen moeten wij eerst reparaties aan uw muur uitvoeren. Om alles zo strak mogelijk te houden, brengen wij ook soms kit aan op bepaalde plekken.
Nadat dit gedaan is wordt het oppervlak licht opgeschuurd, wat zorgt voor een goede hechting.

Afplakken
Aangezien de verf ook in de lucht komt, plakt Nijhoff Schildersbedrijf zorgvuldig al uw spullen in de desbetreffende kamer af. Denk hierbij aan uw vloer, kozijnen, ramen, plinten, deurposten en uw interieur. Kortom; alles waar geen verf op dient te komen. Hierdoor zijn al uw spullen vrij van de spuitnevel die ontstaat bij het muurverf spuiten.

Aan de rechterkant kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen van Nijhoff Schildersbedrijf. Zo zorgt u ervoor dat uw huis of pand er altijd strak uitziet.

Ook sterk in

  • Stucadoren
  • Spack spuiten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Wand afwerking
  • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op