Stucwerk

Wat is er mooier dan gestucte muren? Een van de specialiteiten van Nijhoff Schildersbedrijf is stucwerk aanbrengen. Vele mensen zijn u al voor geweest bij Nijhoff. Kies voor kwaliteit en ervaring!

Stucwerk is een specialistisch werk dat op een juiste manier moet worden uitgevoerd, vandaar dat het ook altijd wordt uitbesteed. Er zijn veel soorten. Besluiten om ervoor te kiezen is één ding. De volgende stap is om te kiezen voor de juiste soort. Vindt u glad stucwerk mooier? Of juist stucwerk met een structuur erin? Naast de afwerking van het kunt u ook denken aan lijsten als versiering. Deze lijsten kan Nijhoff plaatsen bij de overgang van plafond naar muur en bijvoorbeeld rond uw lampen.

Nijhoff Schildersbedrijf kan u hierin adviseren. We merken vaak dat mensen nog twijfelen over wat voor soort stucwerk zij willen. Door onze ervaring weten wij wat het mooist is in welke kamer. Dit zullen wij dan ook altijd aanbevelen, maar natuurlijk blijft uw keuze centraal staan. Dit advies is altijd vrijblijvend, net als onze offertes.

Wilt u meer weten? Neem contact op via deze pagina. Of vraag direct een offerte op.

Contact opnemen

Ook sterk in

  • Stucadoren
  • Spack spuiten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Wand afwerking
  • Restauratie

Geniet van onze kwaliteit

Door een nauw samenwerking met Sigma Coatings en Luijten verf Dordrecht in combinatie met onze klantgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Uw schilderwerk is bij ons in veilige handen en wij zorgen er voor dat het weer zo goed als nieuw is!

Vraag vrijblijvend een offerte op