Medewerkster Inge Modderkolk van T. Nijhoff Schilders heeft afgelopen week een eerste en derde prijs gewonnen tijdens de onlangs gehouden vakwedstrijd voor Schilders van de SCS (StudieClubSchilders). Vorig jaar afgestudeerd van de opleiding; ‘Specialist Restauratie Decoratie,’ inmiddels sleept ze maar liefst twee prijzen in de wacht. De eerste prijs in de categorie C2 studerend (Grand Antiek) en de 3de prijs in de categorie C3 (Decoratie Vrije Technieken).

De winnaars kregen een oorkonde, het juryrapport en uiteraard een mooie bos bloemen. Wij zijn als organisatie ontzettend trots op haar! En feliciteren haar namens het hele team met deze prachtige prestatie!

Over de landelijke Schildersdag

De vakwedstrijd -de landelijke Schildersdag van de SCS- wordt ieder jaar gehouden. Dit keer stond het in het teken van het thema ‘Katwijk’. De concurrentie was behoorlijk pittig, maar liefst 74 werkstukken uit diverse disciplines werden beoordeeld door de jury. Naast deelnemers uit Nederland mochten ook deelnemers uit België meedoen met de competitie.

De wedstrijd bestaat altijd uit verschillende categorieën voor zowel studerenden als vakspecialisten. Deelnemers zijn dus echt toppers van de bedrijfstak die meedoen in disciplines zoals hout- en marmer imitatie. Iets, wat zij ook dagelijks in de praktijk toepassen.

Ook marmer- en houtimitatie toepassen in uw interieur?

De vraag naar hout en marmerimitatie neemt onder onze klanten steeds meer toe. Marmer imitatietechnieken zijn mogelijk op vrijwel alle ondergronden. De schilders van T. Nijhoff zijn gespecialiseerd in deze techniek, en zorgen ervoor dat het er zo natuurgetrouw mogelijk uit komt te zien.

Onze vakmensen voeren al uw wensen zo goed mogelijk uit. Hiervoor beheersen zij de juiste technieken. Ook onze Inge! Ook een marmer- en houtimitatie project voor ons in petto? Met T. Nijhoff haalt u daadwerkelijk de beste kwaliteit in huis.

Wilt u meer van Inge haar talenten te weten komen kijkt u dan in de volgende editie van de 078MGZN.